Futbol Femení
Esports 02/02/2013

La lluita per perseguir l'Athletic enfronta el Barça i l'Atlètic de Madrid a Sant Joan Despí (12h)

Les blaugranes, terceres amb 43 punts, reben a casa les matalasseres, segones amb 47 i únic equip invicte de la categoria. A més, l'Espanyol juga a Sevilla, el Sant Gabriel a Pamplona i el Llevant Les Planes s'enfronta al Rayo a casa

Natalia Arroyo
2 min
Amanda controla la pilota entre Unzué i Nicolau

BarcelonaSeguir el ritme de l'Athletic Club, líder sòlid de la Primera Divisió femenina amb 50 punts. Aquesta és, des de fa jornades, l'única missió de l'Atlètic de Madrid (segon amb 47 punts) i del Barça (tercer amb 43). Blaugranes i matalasseres s'enfronten aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí (12h), en el duel més interessant de la 20a jornada. L'empat a un del partit a Majadahonda confirma la solidesa de tots dos conjunts. L'Atlètic, a més, pot presumir de ser l'únic equip invicte de la categoria, tot i que ha cedit cinc empats. Amb només 9 gols encaixats és el conjunt més fort en defensa, seguit justament d'un Barça que ha rebut deu gols. Tots dos equips estaran pendents d'una ensopegada poc probable de l'Athletic a Palma contra el Collerenc (11h) per mirar de retallar diferències.

Lluny de la batalla per la Lliga, l'Espanyol afronta a Sevilla (11.30h) un important partit per donar continuïtat a les bones sensacions oferides contra el Llevant Les Planes la setmana passada. Les noies de Luis Carrión, sisenes amb 30 punts, busquen refermar la seva posició en Copa, competició en què tenen moltes esperances dipositades.

Entrar en posicions de Copa de la Reina és l'objectiu del Sant Gabriel i el Llevant Les Planes. L'equip de Sant Adrià visita el camp cuer, el Lagunak (12h), que va estrenar el seu caseller de punts la setmana passada amb un empat a Extremadura. A Pamplona, les de Takahisa Shiraishi buscaran la segona victòria a domicili, després d'haver fallat en vuit dels nou desplaçaments. D'altra banda, les noies d'Albert Sánchez tanquen el difícil 'Tourmalet' contra el Rayo Vallecano al Municipal Les Planes (12.30h) i esperen trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives contra rivals de la zona alta de la classificació.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc - Athletic Club (11h)

Reial Societat - València (12h)

Prainsa Saragossa - Llanos de Olivenza (12h)

Llevant - Cajasol Trigueros (12h)

stats