Futbol Femení
Esports 10/03/2012

El Barça femení rep l'Atlètic de Madrid pendent, també, de la visita de l'Athletic a Huelva

Les blaugranes juguen a les 12.15h davant l'equip matalasser i estaran pendents del que faci l'Athletic davant l'Sporting a la mateixa hora. El Sant Gabriel rep el València a casa; l'Estartit juga al camp del Rayo i l'Espanyol, al del Reocín

Natalia Arroyo
2 min
Melanie, del Barça, evita l'entrada d'una jugadora de l'Athletic.

BarcelonaLa 24 jornada de la Primera Divisió femenina té dos partits destacats a la zona alta: el que enfrontarà el Barça, líder, amb l'Atlétic de Madrid i el de l'Athletic, segon, davant l'Sporting de Huelva. Les blaugranes juguen a Sant Joan Despí a les 12.15h (Barça TV) davant un equip matalasser que, animat per la golejada a l'Espanyol la setmana passada, encara aspira a obtenir una plaça per disputar la Copa de la Reina. Per la seva banda i a la mateixa hora, l'Athletic té un desplaçament difícil a Huelva, on l'espera un Sporting que també aspira a ser equip de Copa i que sempre és perillós com a local.

A les 11h, el Sant Gabriel rep al Municipal Ruiz Casado el València. Les de Sant Adrià podrien donar un cop de mà indirecte a l'Estartit si derroten el conjunt valencià, que és avantpenúltim amb 16 punts. Molt lluny de les places de Copa, les noies de Pedro Martín segueixen aspirant a consolidar-se com un dels equips forts de la competició, sobretot a casa.

A les 12h, l'Estartit jugarà davant el Rayo Vallecano, actualment quart classificat. Les gironines ja van aconseguir vèncer el conjunt madrileny en la primera volta, amb un 2-1 que va suposar la segona victòria de les baixemporadeneses després de 7 jornades.

A la mateixa hora, l'Espanyol començarà el seu partit davant el cuer, Reocín Racing, a Santander. Les periques, que fa tres setmanes que no guanyen, buscaran refer-se d'aquesta mala ratxa i consolidar la diferència de punts respecte al quart classificat, per no complicar-se la presència a la Copa de la Reina.

La resta de partits són:

El Olivo 1-3 Màlaga (jugat avui)

Collerenc - Reial Societat

Lagunak - Prainsa Saragossa

Llevant - Llanos Olivenza

stats