Esports 18/06/2011

El Barça Alusport es fa fort (1-4) i demà pot ser campió

David R. Jover

Barcelona.El triomf d'ahir sobre el Caja Segòvia va suposar un cop d'autoritat per part del Barça Alusport, que demà (19 hores) es podria proclamar campió de Lliga si supera en el quart partit de la final el conjunt segovià. La victòria no va ser gens fàcil tot i el marcador final. Els homes de Carmona van començar el matx dominant, amb moltes ocasions, però van perdonar i ho van pagar. El primer gol del Caja va arribar després d'una falta lateral que Esquerdinha va convertir en l'1-0. El gol, però, no hauria d'haver pujat al marcador per una falta prèvia sobre Torras.

Tot i així el Barça no va variar la seva manera de fer i el domini es va traduir en gols gràcies a Fernandão. L'hispanobrasiler es va inventar un revers de pivot clàssic i va foradar la porteria de Cidao per empatar el matx. A partir de l'1-1 els blaugranes no van deixar de crear ocasions i Igor, abans dels descans, va capgirar el marcador amb l'1-2.

A la represa el Barça va fer uns vint minuts molt intel·ligents i es va dedicar a no assumir riscos. D'aquesta manera i en un contraatac de llibre Lin va fer l'1-3 al minut 29 a passada de Torras, i el matx va quedar gairebé decidit. En els últims minuts els segovians ho van intentar amb el porter-jugador però va ser el Barça qui va fer pujar el definitiu 1-4.