FUTBOL SALA - COPA D'ESPANYA
Esports 22/02/2013

El Barça Alusport desactiva l'Umacon Saragossa i passa a semis

à.g.
1 min
Wilde intenta recuperar la pilota durant el partit de quarts de final de la Copa d'Espanya.

Barcelona.El Barça Alusport es va desfer ahir de l'Umacon Saragossa (2-7) a Alcalá de Henares i demà disputarà la semifinal de la Copa d'Espanya de futbol sala contra el Santiago Futsal, que va eliminar el Ríos Renovables (4-5) en l'altre partit dels quarts de final.

El vigent campió de la competició va patir per superar un rival molt endreçat, però finalment va poder venjar la derrota de fa uns dies, quan va caure per 8-4 a la pista del conjunt aragonès. L'equip que entrena Marc Carmona, que va saber llegir tàcticament el duel i esperar el seu moment, va avançar-se amb un gol de Wilde poc abans d'arribar al descans.

El partit es va embrutar a la segona meitat, abans que Fernandao, Aicardo (dos) i Sergio Lozano aconseguissin augmentar la renda i el Barça Alusport obtingués un avantatge definitiu contra un rival que no va abaixar els braços i que va intentar la remuntada amb la tàctica del porter-jugador. Chicho i Miguel van endolcir un marcador que va quedar tancat amb els gols de Wilde i Sergio Lozano.

Quarts de final

Avui es disputaran els últims dos partits dels quarts de final. El Triman Navarra s'enfrontarà a ElPozo Múrcia (19 hores) i l'Inter Movistar jugarà contra el Caja Segòvia (21.15 hores).

stats