Futbol Sala
Esports 16/06/2013

El Barça Alusport derrota ElPozo (3-6) i es queda a un partit del títol de lliga

El quart partit es jugarà divendres a les 22h al Palau Blaugrana i podria proclamar campió l'equip blaugrana

Wilde Gomes i Sergio Lozano, celebrant un gol del Barça Alusport

BarcelonaEl Barça Alusport és a un partit de proclamar-se campió de lliga, després de derrotar ElPozo Múrcia en el tercer partit de la final i deixar la sèrie en 2-1. Els blaugranes jugaran el decisiu matx divendres a les 22h al Palau Blaugrana.

En menys de deu minuts, en el parcial entre el 8 i el 17, el Barça ha semblat deixar el partit vist per a sentència. Torras ha obert el marcador i Aicardo i Wilde han ampliat l'avantatge per marxar al descans amb 0-3.

A la represa i amb ElPozo jugant amb porter-jugador, el porter Paco Sedano ha fet el 0-4. Però els blaugranes s'han relaxat i els murcians han retallat diferències, posant la por al cos del Barça Alusport. Grélio ha fet l'1-4 i, en dues accions consecutives, Álex i Kike han situat un perillós 3-4 al marcador.

Un gol de Sergio Lozano a pocs minuts d'acabar ha donat tranquil·litat al Barça Alusport, que ha vist com Lin sentenciava amb el 3-6 final.

ElPozo Murcia Fútbol Sala: Rafa, Kike Boned, Adri, Gréllo i Álex -cinc inicial-, José Ruiz, Bebe, Juampi, Lolo Suazo, Miguelín, Paulinho i Jesús.

Fútbol Club Barcelona Alusport: Paco Sedano, Gabriel, Lin, Sergio Lozano i Wilde -cinco inicial-, Saad, Fernandao, Aicardo, Torras, Ari i Igor.

Gols: 0-1. Minut 8: Torras. 0-2. Minut 12: Aicardo. 0-3. Minut 17: Wilde. 0-4. Minut 21: Paco Sedano. 1-4. Minut 22: Gréllo. 2-4. Minut 33: Álex. 3-4. Minut 35: Kike Boned. 3-5. Minut 38: Sergio Lozano. 3-6. Minut 38: Lin.

Àrbitres: Gracia Marín i Núñez Carpintero. Groga als locals Adri, Paulinho, Álex i el tècnic Duda. Als visitants Fernandao, Torras i Gabriel.