FUTBOL SALA
Esports 13/06/2013

El Barça Alusport colpeja primer contra ElPozo (1-0)

Martí Molina
1 min

Barcelona.El Barça Alusport va sumar el primer punt a la final de la Lliga de futbol sala després de derrotar ahir ElPozo Múrcia al Palau Blaugrana (1-0). Un solitari gol de Jordi Torras va desencallar el partit a la segona meitat. Ara la final viatja a Múrcia, on dissabte i diumenge es disputaran els dos següents partits.

El primer temps va ser molt travat, amb futbol de toc i poques ocasions. El domini va ser majoritàriament per a ElPozo, que va remenar la pilota en terreny blaugrana. Els dos equips no van arriscar i tan sols van tenir una ocasió clara per banda.

A la represa, en canvi, tot va ser diferent. Els dos conjunts van fer un pas endavant i van oferir espectacle als aficionats aplegats al Palau. Ocasions clares i bona resposta dels porters, fins que Torras, al minut 26, va marcar el que seria l'únic gol amb un tir creuat. Amb avantatge, el domini va tornar a ser per a ElPozo, però la defensa local es va mostrar intractable, i tan sols va concedir xuts llunyans, ben aturats per Sedano. El porter es va erigir com l'heroi del partit a falta de 44 segons, quan va aturar un llançament de penal de Miguelín (per mans de Lozano).

stats