Futbol sala
Esports 06/12/2013

El Barça Alusport supera el Montesinos Jumilla (1-5) i tanca la primera volta de la Lliga sense derrotes

Wilde, Igor, Gabriel, Lin i Saad han donat victòria a domicili al conjunt de Marc Carmona

Saad i Lin

BarcelonaEl Barça Alusport continua sense conèixer la derrota. Aquest divendres ha guanyat el Montesinos Jumilla per 1-5 en un partit que s’ha decidit en la segona part. Amb aquest triomf, els blaugranes tanquen la primera volta de l'LNFS amb 32 punts en 14 partits.

El Barça ha començat el partit dominant i Wilde ha fet el primer gol per a l'equip català al minut 12. Més tard, un altre brasiler, Igor, ha fet el 0-2. En la represa, el local Josiko ha retallat diferències al minut 28, però un minut més tard, Gabriel ha situat l’1-3 que ha donat tranquil·litat. Lin i Saad han tancat la golejada blaugrana.