Futbol
Esports 14/08/2013

La rebel·lia de Gareth Bale i el recel dels jugadors del Madrid

Segons 'The Sun', el futbolista diu que no vestirà "mai més" la samarreta del Tottenham, mentre que la plantilla del Reial Madrid està molesta pel seu fitxatge, tant pel preu de traspàs com per la fitxa

Ara
2 min

BarcelonaEl possible fitxatge de Gareth Bale per al Reial Madrid fa temps que ha transcendit més enllà dels despatxos i també afecta la resta de la plantilla del Reial Madrid, que no acaba de veure amb bons ulls l'arribada del futbolista gal·lès del Tottenham, tant per l'elevat cost de l'operació com per la fitxa que tindria si acaba –com sembla que serà– vestint la samarreta blanca.

Bale és aquests dies amb la selecció de Gal·les per jugar un amistós –aquest dimecres al vespre– contra Irlanda. I segons recull el diari britànic 'The Sun', el futbolista ja hauria dit als seus companys de selecció que no tornarà a jugar "mai més" amb la samarreta del Tottenham.

Les negociacions del Reial Madrid per aconseguir el fitxatge del futbolista dels Suprs van començar ja fa mesos i la postura de tots dos clubs és clara. Els blancs volen el jugador i estan disposats a pagar-ne un preu altíssim, proper als 100 milions d'euros. Per la seva banda, el conjunt de White Heart Lane el vol retenir o, com a mínim, treure'n més d'aquesta quantitat.

En qualsevol dels casos, el ressò mediàtic del possible fitxatge del gal·lès –que ha reconegut fins i tot en públic el president blanc, Florentino Pérez– ha arribat fins al vestidor del Reial Madrid, on els futbolistes veuen amb recel l'arribada del jugador. Segons recull el diari 'As', els que poden ser els seus futurs companys desaproven una incorporació tan cara i amb una fitxa tan elevada.

Cristiano Ronaldo és un d'aquests exemples. El davanter portuguès és el futbolista més car de la història del club i podria perdre aquest 'privilegi' en benefici de Bale. CR7 va costar 97 milions, i el gal·lès en pot valdre més de 100. Però Ronaldo no és pas l'únic. Altres futbolistes de pes al vestidor blanc com Özil, Benzema o Di María tampoc no aproven el salari que cobraria Bale, que se situaria al voltant dels 9 o 10 milions d'euros.

Mentrestant, les negociacions continuen avançant mica en mica. Ja fa un mes que el Reial Madrid va tornar a la feina per preparar la pretemporada i, en el primer dia de curs, el fitxatge semblava més que encaminat. 30 dies després Gareth Bale continua sent el futbolista pretès pel Madrid, i en els últims partits ni tan sols ha vestit la samarreta dels Spurs. Passen els dies i l'operació no es concreta, i aquest cap de setmana ja comença la Lliga. El mercat de fitxatges es tanca definitivament el 31 d'agost i tot sembla indicar que el traspàs encara va per llarg. Una circumstància que tant perjudica el comprador –per por de no arribar a temps– com el venedor –pel temor d'acabar-se quedant sense poder vendre per ser massa avariciós.

stats