FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 17/12/2013

El Bayern es passeja contra el Guangzhu xinès i ja és a la final del Mundial de clubs (3 a 0)

Pep Guardiola buscarà aquest dissabte el seu tercer triomf en aquesta competició

Efe
Ribery impacta la pilota amb cama esquerra / FADEL SENNA / AFP

BarcelonaEl Bayern Munic prossegueix la seva ratxa triomfal i, gairebé de passeig pel Marroc, ha golejat per 3-0 al Guangzhu xinès i plantar-se a la final del Mundial de Clubs. D'aquesta manera, el conjunt bavarès ofereix a Pep Guardiola l'oportunitat de sumar el tercer trofeu d'aquest torneig.

El conjunt de Guardiola, campió d'hivern per anticipat a Alemanya, espera ara rival per a la final de dissabte, que sortirà de la semifinal que disputarà dimecres el Raja Casablanca contra l'Atlètic Mineiro de Ronaldinho, a Marràqueix.

Com estava previst, el Bayern no ha tingut problemes per desfer-se d'un rival massa feble. Marcello Lippi, tècnic del campió xinès, assegurava la vigília que, de 100 partits que el seu equip jugués davant el Bayern, el normal és que en perdés 99. Guardiola s'ha trobat amb un partit que ja va viure en la seva època barcelonista. El seu equip ha monopolitzat la pilota amb Thiago al paper de Xavi i Ribery com a Messi. El Bayern ha enviat una pilota al pal (Thiago, minut 16) i un altre al travesser (Kroos, minut 25), abans que encertés Ribery amb una volea i el bosnià Mario Mandzucic, de cap en planxa després una bona passada de Thiago. Mario Götze, amb un gran xut des de fora l'àrea, ha augmentat l'avantatge i ha col·locat el definitiu 3 a 0 al marcador.