SEGONA DIVISIÓ
Esports 13/04/2014

El Barça B goleja a Jaén i segueix intractable (0 a 3)

Espinosa i Dongou amb dos gols certifiquen la victòria dels d'Eusebio

BarcelonaEl Barça B està en el seu millor moment de la temporada. El filial blaugrana ha golejat 0 a 3 el Jaén i es col·loca cinquè a la classificació de Segona Divisió, empatat amb el Recreativo, quart. El conjunt dirigit per Eusebio ha fet un partit molt seriós a Jaén i s'ha endut la victòria gràcies a un gol inicial de Javier Espinosa, qui ha culminat una jugada confusa a l'interior de l'àrea andalusa. Als minuts finals, el camerunès Jean Marie Dongou ha certificat la contundent golejada blaugrana amb dos dianes.

El Barça B ha aconseguit una dinàmica guanyadora, sobretot gràcies a la fermesa defensiva: ha rebut un gol en els darrers 6 partits. A més, s'ha enfrontat en aquest tram final contra els dos primers classificats, Deportivo i Eibar, tots dos duels a domicili i sense rebre un gol.