BARÇA
Esports 29/08/2013

Zubizarreta: "És un grup de molt futbol"

El secretari tècnic no comparteix la idea que Milan, Ajax i Celtic tinguin més passat que present

Ara
1 min

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha rebutjat admetre que els rivals d'aquesta temporada a la Champions són equips històrics però de poc present. "No seria tan atrevit, el Milan l'any passat ens va fer patir moltíssim, contra el Celtic vam guanyar a l'últim minut i l'Ajax va deixar el Manchester City últim de grup, és un grup de molt futbol", ha dit Zubizarreta sobre el nivell dels rivals.

"Són rivals que saben el que és la competició, amb molta història, és bo per al futbol en general, som un equip que estem obligats a guanyar, a tots els camps i circumstàncies", ha afegit.

Un Andoni Zubizarreta que ha admès als micròfons de RAC1 que l'equip surt reforçat de la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid. "No hem tingut temps de parar-nos i fer una anàlisi tranquil·la. Hem hagut de treballar moltíssim, i això et dóna un punt de tranquil·litat, al Barça no pots deixar de pedalar ni que la carretera faci baixada", ha dit el director esportiu, que ha tornat a reiterar, com el portaveu Toni Freixa, que el Barça no mourà fitxa al mercat estival. "No està en la nostra expectativa que hi hagi canvis a la plantilla, en principi no hi ha novetats".

stats