BARÇA
Esports 18/08/2013

Messi: "Som futbolistes i no estrelles de cinema"

L'argentí treu importància a la seva rivalitat amb Cristiano Ronaldo en una entrevista a la revista 'Maxim'

Ara
1 min

BarcelonaLeo Messi ha tret importància a la seva rivalitat amb Cristiano Ronaldo, i ha explicat que és un futbolista i viu amb la senzillesa que això comporta. "Sabem que som futbolistes i no estrelles de cinema. No volem viure com una estrella, si no entrenem o juguem som amb la nostra família a casa", ha detallat l'argentí a la revista 'Maxim'. "És un bon noi i un gran jugador, ell fa les seves coses i jo em centro en el Barça", ha dit Leo Messi sobre la relació amb Cristiano Ronaldo i la seva rivalitat.

"Sempre he tingut el mateix estil de joc, no et pots passar tot el partit preocupant-te per les faltes dels rivals, has de deixar que els àrbitres facin la seva feina", ha dit el de Rosario sobre la duresa amb què s'apliquen les defenses rivals en molts partits. "Mai miro enrere per veure el que he aconseguit, sempre miro al futur, ja tindré temps de fer-ho quan em retiri", ha explicat Messi sobre la seva motivació després d'haver guanyat gairebé tots els títols i premis individuals i per equips.

"La selecció espanyola ha sigut l'equip a batre durant els últims 5 o 6 anys, i seran molt forts altra vegada al Mundial. Brasil tindrà molta confiança per jugar a casa i també espero que Alemanya sigui molt forta", ha detallat sobre el Mundial del 2014.

stats