BARÇA
Esports 25/08/2013

El Barça pateix per sumar els tres punts a Màlaga (0-1)

Adriano marca l'únic gol, Neymar torna a jugar els 30 minuts finals i Valdés s'erigeix en salvador amb una gran aturada a l'últim sospir

A.l.

BarcelonaEl Barça manté el liderat després d'una victòria treballada en un camp propici com la Rosaleda. Els de Gerardo Martino han superat 0 a 1 el Màlaga gràcies a un gol d'Adriano, amb la col·laboració del porter Willy Caballero.

El conjunt blaugrana ha sortit a Màlaga sense les seves dues grans estrelles mediàtiques, Messi i Neymar. El tècnic de Rosario continua amb el seu pla i mesura les aparicions del crac brasiler. Sense l'argentí i el brasiler, Cesc ha assumit el protagonisme en la zona atacant. El d'Arenys ha estat el jugador més destacat dels primers 45 minuts, acompanyat sempre d'un incisiu però poc afortunat Alexis. El Barça ha comptat amb poques ocasions, i el gol ha arribat al minut 43 després d'una diagonal d'Adriano que ha xutat amb la cama esquerra per superar Willy Caballero.

Al segon temps, Adriano ha estat substituït per Dani Alves. El golejador blaugrana ha sentit unes molèsties al bíceps femoral de la cama dreta i s'ha quedat al vestidor. El Barça ha tingut una gran ocasió gràcies a un remat forçat de Piqué amb l'esquena. La pilota ha impactat al travesser de la porteria de Willy Caballero. En un ràpid contraatac del Màlaga, al minut 68, Fabrice ha rematat al pal esquerre de la porteria de Víctor Valdés. La millor oportunitat del Barça per sentenciar l'ha tingut Neymar, que ha entrat en l'última mitja hora i ha fet lluir Caballero en un llançament de falta. La millor ocasió del partit, però, l'ha tingut Seba Fernández, que ha rematat a dos metres de Valdés al minut 90 i el porter català ha salvat 'in extremis'.

Fitxa tècnica

- Màlaga: Caballero, Gámez, Angeleri, Sergio Sánchez, Antunes, Camacho (Seba, min. 71), Tissone, Darder, Pawlowski (Eliseu, min.63), Fabrice (Morales, min. 71) i Santa Cruz.

- Barça: Valdés, Adriano (Alves, min. 46), Piqué, Mascherano, Alba, Song, Xavi, Iniesta (Sergi Roberto, min. 83), Cesc, Pedro (Neymar, min.62) i Alexis.

- Gols: Adriano, minut 43.

- Àrbitre: Mateu Lahoz, comitè valencià.

- Grogues: Gámez, minut 56; Sergio Sánchez, minut 60; Alexis, minut 62; Darder, minut 71; Alves, minut 84.