BARÇA
Esports 18/08/2013

El Barça recupera Messi i Cesc per arrencar la Lliga contra el Llevant

Gerardo Martino no deixa clar si Neymar serà titular contra els granota (19 h, C+Lliga i GolT)

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça de Gerardo Tata Martino inicia la Lliga optimista i sense cap tipus d'excusa. Els blaugrana reben el Llevant (19 h, C+Lliga i GolT) amb només la baixa de Carles Puyol, mentre Cesc, Pedro i Messi estaran en plenes condicions per jugar contra els valencians. El gran dubte a l'onze de l'entrenador argentí és la presència de Neymar. El brasiler no està en les millors condicions possibles i el tècnic va deixar entreveure en la roda de premsa prèvia de dissabte que cal tenir "paciència" amb el futbolista.

El tècnic de Rosario va donar ahir la convocatòria de 18 futbolistes per al partit contra el Llevant. Es cauen de la llista els quatre jugadors del filial Sergi Roberto, Martín Montoya, Jonathan Dos Santos i Oier Olazábal. Els quatre futbolistes s'entrenaran aquest matí a les 11:30 a les instal·lacions del Camp Nou amb la resta de jugadors citats per l'inici de la Lliga. Després de la suau sessió que dirigirà Martino, els 18 convocats marxaran convocats a l'hotel Princesa Sofia, una de les grans novetats que incorpora el tècnic argentí per aquesta temporada.

El Barça buscarà tres punts vitals per arrencar amb força una Lliga "llarga i dura" com la va definir Martino. En només quinze dies, els blaugrana disputaran cinc partits, entre ells els dos de Supercopa contra l'Atlétic de Madrid.

El Llevant arriba a Barcelona amb 19 jugadors i la gran novetat del davanter David Barral, qui podrà jugar al Camp Nou gràcies al transfer provisional que li ha atorgat la Reial Federació Espanyola de Futbol. L'equip de Joaquín Caparrós ha perdut en aquesta última setmana una de les seves peces importants a la medul·lar, Iborra traspassat al Sevilla.

Alineacions probables:

Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi i Neymar.

Llevant: Keylor Navas, Pedro López, David Navarro, Vyntra, Juanfran, Simao Mate, Sergio Pinto, Ruben, El Zhar, Rubén i Barral.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (comitè madrileny)

Estadi: Camp Nou

stats