BARÇA
Esports 21/08/2013

La Federació manté que la Supercopa es juga a les 23 hores per "obligació" de la UEFA

El portaveu de la RFEF, Jorge Carretero, considera que la Premier actua de manera "incorrecta" posant el Chelsea-Aston Villa a la mateixa hora que els partits de Champions

A.l.
1 min

BarcelonaLa Reial Federació Espanyol de Futbol manté que el partit de la Supercopa entre Barça i Atlètic de Madrid s'ha de jugar forçosament a les 23 hores per imperatiu de la UEFA. "És una obligació de la UEFA, només es pot jugar trenta minuts després d'acabar els partits de Champions", ha explicat el portaveu de la RFEF, Jorge Carretero, a l'ARA.

L'horari del partit ha creat problemes als dos clubs implicats i, per exemple, el Barça haurà d'abonar 30.000 euros per poder allargar el metro de Barcelona dimecres que ve, quan es juga la tornada de la Supercopa al Camp Nou. En canvi, a Anglaterra, el Chelsea està jugant el partit de la Premier contra l'Aston Villa des de les 20.45 h, el mateix horari que els compromisos Champions que s'estan disputant avui dimecres. Carretero considera que la "Premier actua de manera incorrecta".

stats