BARÇA
Esports 01/02/2012

Sandro Rosell adverteix que està molest amb els arbitratges

Sandro Rosell creu que amb les últimes decisions dels comitès i dels àrbitres, "la cosa no pinta bé" per al Barça. Tot i això, confia en l'equip i diu que cap culer amb memòria pot dubtar dels de Guardiola.

Nuria García
2 min
Sandro Rosell durant l'acte de presentació d'un acord amb la fundació Intervida d'ahir al Camp Nou.

BARCELONA.El president del Barça, Sandro Rosell, va anar ahir un pas més enllà i va expressar el seu descontentament pels últims arbitratges que ha rebut el conjunt de Pep Guardiola i l'absència de sancions davant certes situacions. Rosell, que va dir que faria balanç a final de temporada, va afirmar durant l'acte de presentació d'un acord entre la fundació del club i l'ONG Intervida: "Els àrbitres unes vegades t'afavoreixen i d'altres et perjudiquen. Normalment tot s'equilibra, tot i que de moment la cosa no pinta bé per al Barça". Encara que el club blaugrana no ha denunciat fins ara cap d'aquestes situacions -la trepitjada de Pepe a Messi en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei o la reacció de José Mourinho d'esperar l'àrbitre al final del partit de tornada al Camp Nou-, Rosell no va tancar la porta a una possible queixa a final de temporada. "Si la cosa no funciona bé, el Barça, com un dels actors que hi participa, hi ha de dir la seva, perquè el futbol es basa en el fair-play . No parlo en nom del Barça, sinó del fair-play en l'esport, i interessa que hi hagi neutralitat, ja que és el que exigeix l'esport. Tots som humans i hi ha errades, però el que es busca és que en la competició tothom tingui el mateix tracte. Com que tot encara està en joc, ho valorarem al final".

Pel que fa a la situació de l'equip a la Lliga, Sandro Rosell va destacar que l'equip "està molt viu i que lluitarà fins al final sense tirar la tovallola", però va recordar que "hi ha factors externs que compliquen més la vida".

"Hem guanyat tres dels sis títols i tenim opció a guanyar-ne tres més. La campanya ja és molt bona passi el que passi i cal guanyar més perquè sigui excel·lent", va argumentar el president, que va afegir: "Aquest equip té molt de crèdit. Ningú no en pot dubtar. Cap culer que tingui memòria pot fer-ho".

Rosell també va parlar sobre la renovació de Guardiola. "La seva continuïtat sempre seria un cop d'efecte, ja sigui ara, ahir, demà passat o abans-d'ahir. Si l'anunci és positiu, com més aviat millor, i si és negatiu, com més tard millor".

stats