PRIMERA DIVISIÓ
Esports 18/04/2014

L'Atlètic pateix però seguirà lider després de sumar els tres punts contra l'Elx (2-0)

Un gol de Miranda acaba amb la resistència d'un Elx valent durant el primer temps

Diego Costa, intentant rematar sota la mirada de Pelegrín

MadridL'Atlètic de Madrid no s'atura. L'equip de Simeone ha derrotat l'Elx (2-0) i lidera la classificació per davant del Madrid i el Barça, amb un partit més. L'equip de Simeone no ha jugat bé contra un Elx valent que ha gaudit de tres clares ocasions de gol durant la primera part. Courtois però, les ha aturat totes.

A la segona part Simeone ha donat entrada a Raúl García i l'equip local ha millorat. Villa però, ha fallat un penal molt protestat de Sapunaru, posant nerviosa la parròquia local. Als 70 minuts però, Miranda ha rematat de cap un servei de cantonada obrint el camí d'un triomf clau per aspirar al títol. L'Elx ha buscat l'empat, però als 90 minuts una contra de Diego Costa ha acabat amb el segon penal de Sapunaru, que ha estat expulsat. Diego Costa no ha fallat fent el 2-0 definitiu.

Quan li falten quatre partits de lliga, l'Atlètic s'assegura seguir liderant la classificació. Li treu 7 punts al Barça, que juga diumenge, i 5 al Madrid. Els homes d'Ancelotti no juguen aquest cap de setmana, ja que ajornen el seu partit a Valladolid.

Tres dels quatre partits que li queden a l'Atlètic són fora de casa: València, Llevant i el Camp Nou. El penúltim partit el juga a casa contra el Màlaga.