ESPANYOL
Esports 01/09/2011

Arriba Romaric, i Luis García se'n va al Saragossa

Albert Solé
2 min

Barcelona.L'últim dia de mercat va ser molt mogut a les oficines de Cornellà-El Prat, amb moltes operacions d'entrada i sortida. La més destacada i sorprenent va ser l'adéu del capità actual de la plantilla, Luis García, que al matí es va desvincular de l'Espanyol i a la tarda va fitxar per a tres temporades pel Saragossa. El davanter asturià, que ja havia jugat sis temporades al club blanc-i-blau, té 30 anys, només li quedava un any de contracte i els aragonesos li oferien tres temporades. Luis García va arribar l'estiu del 2005 a l'Espanyol procedent del Mallorca, i en aquests sis anys ha marcat 47 gols, ha guanyat una Copa del Rei (2006) i ha jugat una final de la UEFA (2007).

En el capítol de les altes, l'Espanyol va tancar-ne només una, tot i que va estar a punt de fer-ne tres. El fitxatge és el migcampista del Sevilla Romaric, que arriba al club blanc-i-blau cedit per a una temporada, però amb una clàusula de compra obligatòria si es compleixen certes variables. Si aquest fos el cas, el 30 de juny del 2012 Romaric, de 28 anys, passaria a tenir contracte amb l'Espanyol per a quatre temporades. L'exjugador del Sevilla és ivorià però té passaport francès, i va arribar a la lliga espanyola el 2008 procedent del Le Mans.

Pandiani, a punt

La tornada del davanter de 35 anys Walter Pandiani -va jugar-hi la temporada 05/06)- va estar a punt de tancar-se ahir, però al final es va deixar per avui o demà. Pandiani està lliure després de desvincular-se de l'Osasuna, on ha jugat les últimes quatre temporades, i com que no té equip, pot fitxar fora de termini.

Corominas, al Girona

A més de Luis García, ahir també es va tancar una altra sortida de la plantilla, la del banyolí Ferran Corominas, que fitxa pel Girona. A Coro encara li quedava un any més de contracte, però Mauricio Pochettino no comptava amb ell i des de principi de pretemporada s'entrenava en solitari a la Ciutat Esportiva esperant trobar una sortida, que finalment serà la tornada a casa.

stats