BÀSQUET
Esports 28/06/2013

Arriba el moment del desafiament

El Palma Arena acollirà avui (20.30/IB3) l'enfrontament entre la selecció de les Illes Balears i Lituània, un esdeveniment que serà una festa del bàsquet però que també posarà de manifest la competitivitat dels jugadors illencs

M. R.
1 min
La selecció, dirigida per Xavi Sastre, no va poder entrenar-se ahir a Alcúdia perquè els uniformes no havien arribat.

Palma.El moment del desafiament ja és aquí. El Palma Arena acollirà avui (20.30/IB3) l'enfrontament entre la selecció de les Illes Balears i Lituània, un esdeveniment que serà una festa del bàsquet però que també posarà de manifest la competitivitat dels jugadors illencs. "Tenim molta il·lusió i serà una gran festa del bàsquet, però a tots ens agrada guanyar", va sentenciar el seleccionador, Xavi Sastre.

Els recentment proclamats campions de la Lliga ACB Rudy Fernández i Sergi Llull i el millor triplista en una temporada de la història de la Lliga, Alberto Corbacho, seran els grans reclams d'un matx que el grup dirigit per Sastre no ha pogut preparar com toca. Ahir horabaixa estava previst l'únic entrenament al pavelló d'Alcúdia, però un imprevist ho va impedir. Les equipacions que havien de vestir els jugadors no arribaren per un error de la companyia de transport. Els envià a Las Palmas de Gran Canària.

Així, avui migdia, en lloc de la suau sessió de tir que estava prevista, el conjunt realitzarà un únic entrenament al Palma Arena. Els lituans, per la seva banda, que arriben amb una selecció de garanties però formada amb jugadors de segona fila, fa dies que són a Mallorca preparant el duel. Els aficionats al bàsquet illenc tenen una cita ineludible per gaudir de l'espectacle de la cistella.

stats