BÀSQUET - NBA
Esports 09/04/2012

Arenas i Randolph impulsen els Memphis Grizzlies de Marc Gasol

D.r.j
1 min
Arenas i Randolph impulsen els Memphis Grizzlies de Marc Gasol

L'aportació en forma de punts i rebots de Marc Gasol a dia d'avui als Grizzlies és inferior des de l'arribada de Gilbert Arenas -una aposta arriscada a causa dels problemes físics que arrossega i també pel seu caràcter- i la reaparició d'un dels jugadors franquícia, Zach Randolph, que s'ha perdut 37 dels 55 partits per culpa d'una lesió al lligament del genoll dret.

Però això no és un problema per als Grizzlies, que en els últims partits han superat de manera clara els dos últims finalistes de la NBA, els Miami Heat i els Dallas Mavericks. A més, van superar, a principi de mes, els Oklahoma City Thunder, aleshores líders de la conferència oest.

En aquest moment l'equip que entrena Lionel Hollins és cinquè en la classificació de la Conferència Oest amb un balanç de 32 triomfs i 23 derrotes. Els quatre equips que encara té al davant són els San Antonio Spurs, els Oklahoma City Thunder, Los Angeles Lakers i Los Angeles Clippers.

Tot i així l'equip de Marc Gasol va cap amunt des de l'arribada d'Arenas i la tornada de Randolph, i ha aconseguit el triomf en set dels últims deu partits, una xifra, però, que no iguala l'aconseguida pels San Antonio Spurs, que han guanyat els deu últims partits des de l'arribada de Boris Diaw, Stephen Jackson i Patrick Mills. Els texans, que van aconseguir l'últim anell de campió el 2007, són un dels favorits per aconseguir el títol.

D'altra banda, els Lakers van caure ahir de manera contundent contra els Phoeniex Suns per 125-105 en el que va ser el millor partit de la temporada de Pau Gasol, que va acabar amb 30 punts i 13 rebots el dia que Kobe Bryant no va jugar per lesió.

stats