Esports 06/06/2013

Aouate es rebaixa el sou per Ser titular a Segona

Ara Balears
1 min
Aouate continuarà sent el porter del Reial Mallorca.

Palma.El Mallorca tindrà la porteria coberta la temporada vinent amb un porter de Primera. Dudu Aouate queda tot i el descens a Segona. Així ho confirmà ell mateix després de reunir-se ahir amb el director esportiu del club i president en funcions, Llorenç Serra Ferrer, a les instal·lacions de l'estadi de Son Moix. El porter, el contracte del qual acabava el 30 de juny, renovarà per dues temporades més, després d'assumir una rebaixa important de la seva remuneració. De fet, ja tenia un preacord verbal amb Serra Ferrer que ara s'ha ratificat.

"En la part econòmica no hi haurà problemes. He guanyat prou doblers a Primera i durant la meva carrera", reconegué sense embuts l'israelià, que farà 36 anys a l'octubre i que, abans de jugar sis temporades en el Mallorca, ho havia fet en el Macabbi Haifa, el Racing de Santander i el Deportivo de la Corunya. Aouate deixà caure també que tots els jugadors que quedin han de ser conscients que hauran de fer un esforç econòmic perquè les condicions a Segona Divisió són molt més austeres i més en la situació que es troba la societat esportiva.

Calatayud s'acomiada

Tot i tenir ofertes d'equips de Primera i de l'estranger, l'israelià optà per quedar en el Mallorca malgrat el descens de categoria. Es compleix així l'acord verbal que tenia amb Serra Ferrer des de feia mesos. Haurà de competir per la titularitat a la porteria amb Rubén Miño, l'ex del Barça B que també continuarà a l'equip perquè té contracte vigent fins al 2016. El fins ara segon porter, Juan Calatayud, s'acomiadà públicament ahir. Així les coses, l'israelià complirà la seva sisena temporada en el Mallorca, tot i que ara ho haurà de fer a Segona.

stats