RUGBI - SIS NACIONS
Esports 11/03/2013

Una Anglaterra covarda guanya una Itàlia que fa callar Twickenham

Ferran Vital
1 min
Gonzalo García intentant aturar Toby Flood.

BarcelonaLa selecció anglesa de rugbi va derrotar Itàlia (18-11) en la cinquena jornada del Sis Nacions i manté el lideratge a la classificació quan falta una jornada. Això sí, no va ser tan fàcil com preveien.

Anglaterra era la gran favorita per al duel d'ahir a Twickenham i proclamar-se virtual campiona del torneig. Per assegurar la victòria final del campionat, havia de guanyar anotant el màxim de punts possibles, ja que en cas d'empat a la classificació és la diferència de punts la que determina el guanyador. Davant seu, la selecció italiana, que volia vendre ben cara la seva pell.

Al descans el resultat era de 12-3, i, després d'ampliar distàncies amb un xut a pals, Itàlia va acostar-se en el marcador de manera perillosa amb un cop de càstig i un assaig. El tram final va ser un atac constant dels italians que els anglesos van defensar amb problemes, però se'n van sortir.

Finalment, victòria pírrica dels anglesos, que la setmana vinent es jugaran el títol contra Gal·les a Cardiff. Un partit en què, en cas de victòria anglesa, també obtindrien el grand slam , que aconsegueix qui guanya tots els partits.

stats