17/02/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min
Anàlisi Ricard Torquemada

ESPECIAL MESSI, MAGNÈTIC

Messi va interpretar perfectament els atacs de l'equip i va repartir la pilota a zones exteriors quan la seva capacitat d'intimidació atreia les ajudes defensives del rival com si les xuclés amb un imant. No es va obsessionar en el joc interior ni en les aventures individuals impossibles i va generar superioritats amb facilitat per anar al remat.

BENZINA REACCIÓ DE CESC

Cesc va assumir responsabilitats a la segona part per despertar el Barça, donar vida al partit i trencar la inèrcia que proclamava el govern però no la rematada. Va atrevir-se amb el xut exterior, va oferir línies d'associació constants, va comandar el mig del camp millor que Thiago, va estirar l'equip i va liderar la pressió.

HIPERACTIU ALVES PER FORA

Malgrat alguns dubtes defensius a la primera part, ningú pot discutir la seva exuberància ofensiva, tot i que no va ser transcendental en el partit. Ningú llegeix millor que ell els moments del desmarcatge i els principis de l'amplitud i la profunditat. Potser li va faltar precisió en la passada, però, amb la defensa rival enfonsada, era important aplicar velocitat en el toc.

CORREGIDA FALTA DE TENSIÓ

El Barça no va encarar la primera meitat amb la capacitat competitiva que el caracteritza, tot i que tampoc va fer una concessió exagerada. Va faltar velocitat en la circulació, intensitat defensiva a l'àrea, autoritat en la pilota dividida i concentració per evitar alguna distracció amb la possessió. Tot i això, el Barça va arribar amb relativa facilitat i continuïtat per fora. Va faltar agressivitat i ser més contundent.

stats