04/02/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

INCOMPARABLE VALDÉS

El protagonista de l'empat. Va reaccionar una mica tard en el gol de Banega per estar tapat, però va fregar la perfecció. A la primera part ha estat el soci ideal per treure la pilota davant la pressió local i s'ha ofert com a tercer home en defensa. A la segona part ha brillat en les últimes ocasions del València amb grans intervencions.

SALVAVIDES SERGIO BUSQUETS

El guardaespatlles de tot l'equip; sense ell el partit hauria estat diferent. Ha resolt problemes, ha aparegut amb puntualitat, ha allargat les cames per recuperar pilotes, ha estirat la pressió i ha marcat territori on hi havia cames toves. Ha pensat de pressa, ha estat dolç en el primer joc i ha ajudat els centrals per treure la pilota.

REDESCOBERT MESSI

A la primera part ha seguit la inèrcia del Bernabéu i no ha estat precís. Quan marxava del primer rival les ajudes del contrari s'accentuaven i patia. El gol l'ha alliberat i durant la segona part s'ha acostat a la seva millor versió. Ha dibuixat passades profundes, ha aparegut en zones més alliberades per buscar el xut, ha intimidat la defensa rival i s'ha reconciliat amb el joc.

DESFIGURAT PIQUÉ

Suspens només per les distraccions puntuals. Patint l'exigència del partit al Bernabéu, no ha estat el Piqué que coneixem. No ha trobat línies de passada, no ha estat despert en el cara a cara i en la segona part ha comès errades per pèrdues de concentració. A la segona part ha anat caient de mica en mica, perdent pilotes. Ha estat poc autoritari, s'ha quedat sense sortida i ha pres riscos innecessaris.

stats