L'examen de "La tdp"
Esports 30/10/2011

Anàlisi Ricard Torquemada

Ricard Torquemada
2 min
Anàlisi Ricard Torquemada

TRITRANQUIL MESSI

Va utilitzar els gols per tallar un debat interessat, per ingerir vitamines contra una relativa davallada d'ànim, per reconciliar-se amb els penals, per sumar un hat trick en només mitja hora, per tornar a destrossar la defensa rival amb aventures individuals només a l'abast dels escollits, per oferir-se al punt de penal per completar una centrada d'Alves amb una desmarcada espectacular, per governar el joc entre línies tant amb el vestit de mitja punta com amb el de fals 9, per desequilibrar amb l'associació amb Alves, per recuperar la condició d'extraterrestre. Pot estar millor o pitjor, però ell mai no dubta.

MULTIPRODUCTIU ADRIANO

Va tornar a demostrar la facilitat natural que té per canviar de rol sense ressentir-se'n. Va començar d'extrem esquerra i va jugar la segona meitat com a lateral a la mateixa banda esquerra. Sempre amb la mateixa explosió física, ambició i profunditat, en diferents formes. Va aparèixer amb puntualitat en el primer gol oferint una línia de passada a l'espai com a origen del penal. Va caçar una passada de Cuenca al segon pal per habilitar Messi en el segon gol i va connectar amb la desmarcada diagonal de Cuenca en el quart gol amb una passada precisa.

DESINHIBIT CUENCA

Disciplinat tàcticament, va obrir el camp per generar espais interiors, per donar amplitud i profunditat exteriors i per conquerir la línia de fons. Cada dia és més atrevit per encarar, va fer centrades verinoses a l'àrea petita per proveir els rematadors i sempre va donar valor a la possessió, combinant el joc interior amb l'atac exterior encarant el lateral rival. Va ser responsable tapant la banda defensiva, pressionant amb intensitat i coronant l'actuació amb una diagonal puntual per fer el seu primer gol amb el Barça. Continua creixent i està aprofitant les oportunitats.

TRACTOR KEITA

El migcampista malià va ajudar molt en els primers minuts de partit a sostenir la intensitat col·lectiva i animar la circulació de la pilota. Quan engega el moviment és incontrolable. Va regalar ajudes defensives valuoses per frustrar algun contraatac del Mallorca i es va oferir pels canals centrals amb invasions de l'àrea que reclamaven passades. Va aparèixer en la pilota aturada per ser contundent, va estirar la pressió i va donar continuïtat a la pilota. Va saber ser actor principal en les dificultats i actor secundari en la felicitat, demostrant un valor particular.

stats