Jocs Olímpics
Esports 07/08/2013

Ana Botella defineix Madrid 2020 com una candidatura "sòlida, capaç i solvent"

L'alcaldessa de Madrid ha afegit que "cada madrileny i cada espanyol és un membre més de l'equip de Madrid 2020", just un mes abans que els membres del COI escullin la seu definitiva entre Madrid, Istanbul i Tòquio"

Efe
2 min

MadridL'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha afirmat aquest dimecres que Madrid 2020 és una candidatura "sòlida, capaç i solvent". Botella ha fet aquestes declaracions just un mes abans que els membres del Comitè Olímpic Internacional (COI) triïn el 7 de setembre a Buenos Aires entre Tòquio, Istanbul i Madrid la ciutat que acollirà els Jocs Olímpics de 2020.

L'alcaldessa ha inaugurat a la seu de l'Ajuntament madrileny l'exposició "Madrid 2020, units per un somni", en la qual s'exposen tant els materials informatius com la documentació gràfica i audiovisual de la candidatura olímpica de Madrid. "La nostra ciutat vol aquests jocs i tenim la capacitat per organitzar-los. Madrid 2020 neix de la mateixa ciutat", ha assegurat Botella.

En opinió de l'alcaldessa, des que fa 19 mesos es va lliurar el dossier de la candidatura, "el suport popular ha anat creixent" i ha recordat que ja s'han inscrit més de 45.000 voluntaris disposats a treballar en aquest projecte olímpic.

"Hem aconseguit sumar suports, entusiasmes i confiança que puguem organitzar els Jocs Olímpics del 2020", ha manifestat Botella, que ha expressat el seu convenciment que "és l'hora de recollir el fruit del que s'ha invertit" a Madrid.

"L'elecció arriba en un moment clau en la definició del nostre model econòmic i podria ajudar-nos a recuperar la nostra il·lusió i projectar que som un país capaç d'afrontar qualsevol repte", ha afegit.

Amb l'exposició que aquest dimecres s'ha inaugurat, l'alcaldessa ha explicat que han volgut mostrar a la "casa de tots els madrilenys" els materials de la candidatura, que, al seu parer, demostren que és "un projecte compacte i equilibrat".

D'aquí al 7 de setembre, Botella ha animat tots els ciutadans a ajudar-los a transmetre la raons per les quals Madrid ha d'acollir els jocs olímpics, perquè, segons ella, "cada madrileny i cada espanyol és un membre més de l'equip de Madrid 2020".

stats