Esports 23/08/2015

Alves i Busquets es lesionen contra l'Athletic, però l'entrenador avança que "no semblen greus"

El jugador brasiler s'ha fet mal a l'engonal de la cama dreta després d'una topada amb Aduriz i Busquets ha hagut de sortir en llitera després de rebre una puntada de peu d'Aduriz al turmell

Dani Alves es retira lesionat contra l'Athletic / LUIS TEJIDO / EFE

BarcelonaDani Alves i Sergio Busquets s'han hagut de retirar lesionats en la victòria del Barça al camp de l'Athletic (0-1). Alves s'ha lesionat al minut 18 del partit perquè s'ha fet mal a l'adductor de la cama dreta després d'una topada amb Aduriz, i a la segona part el migcentre ha rebut una puntada al turmell dret. Aquest dilluns es faran més proves als futbolistes, però Luis Enrique ja ha avançat que "no semblen greus".

En el cas d'Alves, el defensa ha demanat assistència, però els metges i ell han decidit que podia seguir jugant. Uns minuts més tard, però, ha tornat a estirar-se a la gespa amb mostres de dolor. Luis Enrique, doncs, ha decidit canviar el brasiler. Sergi Roberto ha entrat per substituir-lo i el jove del planter és qui ocupa la posició de lateral dret.

I al minut 66 de la segona part, després d'una puntada de peu d'Aduriz al turmell, Sergio Busquets també ha hagut de ser substituït per Marc Bartra. El jugador, que ha abandonat el terreny de joc en llitera, s'ha quedat a la banqueta rebent l'assistència dels metges del club.