Esports 12/03/2013

Allegri: "El Barça permet ocasions, se li poden fer gols"

Pol Frias
2 min
Massimiliano Allegri, tècnic del Milan, durant la roda de premsa d'ahir al Camp Nou.

Barcelona.Massimiliano Allegri, tècnic de l'AC Milan, va dir ahir durant la roda de premsa prèvia a l'enfrontament d'aquesta nit que per poder classificar-se hauran de "jugar molt més bé que en el partit d'anada en l'àmbit defensiu, aprofitar al màxim les ocasions, saber gestionar més bé la pilota, i tenir una mica de sort". Segons el tècnic italià, els milanistes hauran de "tenir una gran dosi de paciència, ja que el rellotge anirà molt a poc a poc" i necessitaran "jugar com un equip, ja que segur que hi haurà moments difícils". Tot i així, l'italià es va mostrar optimista i va voler recordar que abans de començar aquesta eliminatòria tothom donava per mort el Milan: "Ningú esperava que arribaríem aquí amb dos gols d'avantatge". I, en aquest sentit va dir que si aconsegueixen passar a quarts seria històric, perquè són una plantilla que té jugadors "molt joves, amb poca experiència en competicions europees". De fet, Allegri va ironitzar sobre el tema de l'edat: "Si miréssim l'experiència, el partit de demà [per avui] no l'hauríem ni de jugar".

Pel que fa al Barça que Allegri espera trobar-se aquesta nit, l'italià va dir que està segur que s'enfrontaran a un rival "perillós i que pressionarà des del principi". I és que segons el tècnic italià, per frenar el Barça "has de ser molt bo tant en defensa com en atac". Malgrat tots aquests elogis, Allegri va dir que la vocació ofensiva dels blaugranes també provoca que els de Tito Vilanova siguin "un equip que permet ocasions al rival i a qui es poden fer gols". Probablement per això Allegri, malgrat que no podrà comptar amb Pazzini, per lesió, ni amb Balotelli, perquè ja ha jugat aquesta competició amb el Manchester City, va assegurar que aquesta nit jugarà amb tres davanters. "Hem de jugar amb tranquil·litat, però conscients que hem d'intentar fer un gol i, si és possible, dos, per estar més tranquils", va dir.

Així doncs, Allegri va insistir que malgrat el resultat favorable que porten del partit d'anada, hauran de fer un gran partit per poder passar. I és que segons l'italià, "quan jugues contra el Barça mai pots estar tranquil".

stats