RUGBI
Esports 17/10/2011

Els All Blacks escombren Austràlia i jugaran la 'seva' final (20-6)

M. Molina
1 min

La selecció de rugbi de Nova Zelanda va aconseguir el bitllet per a la final del Campionat del Món després de superar Austràlia per un contundent 20 a 6. Els All Blacks, que disputen aquesta competició com a amfitrions, van ser superiors des del principi i ara s'enfrontaran a la selecció francesa per intentar aconseguir la seva segona corona mundial, després d'imposar-se en la primera edició del torneig.

Els neozelandesos van començar el partit amb força, i al quart d'hora de joc ja guanyaven per 8-0, un marcador que ampliarien fins al 14-6 abans del descans. Els All Blacks van imposar la seva llei en la faceta defensiva, i van aconseguir que els australians no poguessin anotar cap marca en tot l'enfrontament.

A la segona meitat la tònica va ser molt similar, i Austràlia no va poder travessar la línia de marca. De fet, els Wallabies ni tan sols van poder anotar cap punt, mentre els amfitrions s'acabaven de distanciar a l'electrònic, fins al 20 a 6 definitiu.

Victòria de la Santboiana

La Santboiana va aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada després de superar amb contundència el Gernika (37-23). Els homes que entrena Lewis Williams van ser superiors i van aconseguir un bonus ofensiu contra un equip que arribava al Baldiri Aleu com l'únic imbatut de la Divisió d'Honor. Le Roux, Oliver, Richmond i Palomo van anotar les marques, en un partit en què Thompson va fer una nova exhibició en els xuts a pals.

stats