EL CLÀSSIC
Esports 15/04/2012

Alexis, Valdés, Di María i Ronaldo podran jugar el clàssic

D.r. Jover
2 min
Alexis, Valdés, 
 Di María i Ronaldo podran jugar el clàssic

BARCELONA.Tant el Barça com el Reial Madrid van poder evitar que els seus jugadors amb risc de suspensió veiessin targeta.

Això significa que Víctor Valdés i Alexis Sánchez -que va ser substituït al minut 75 perquè no veiés la targeta groga- podran disputar el partit contra el Reial Madrid al Camp Nou dissabte que ve a les vuit del vespre.

Alexis, titular, va fer diverses faltes que van posar l'ai al cor a Pep Guardiola, que en més d'una ocasió va patir per si el davanter xilè -que sembla en el millor moment de la temporada- veia la cinquena targeta groga, que l'hauria deixat fora del clàssic que pot decidir la Lliga.

Qui també va jugar, com és habitual en totes les competicions menys la Copa del Rei, va ser Víctor Valdés. El porter del Barça no va tenir cap jugada conflictiva i no va haver de patir en cap moment.

Per tant, Guardiola podrà comptar amb tots els seus homes per al partit més important de la temporada, ja que un triomf del Barça deixaria la distància entre el Reial Madrid i els catalans a només un punt, i sabent que els blancs encara han de visitar el Nuevo Los Cármenes de Granada -que encara ha de certificar la salvació- i, dies abans, el camp de l'Atlètic Club de Bilbao.

D'altra banda, Cristiano Ronaldo, Ángel Di María i Fabio Coentrao també podran disputar el partit del Camp Nou per part del Reial Madrid, ja que tampoc van veure ahir la cinquena targeta groga. Ronaldo va ser titular, mentre que Di María, que només va jugar 45 minuts en el segon temps, va estar a punt de rebre l'amonestació en una jugada en què va es va llançar al vèrtex de l'àrea per simular un possible penal. L'últim, Coentrao, no va disputar ni un sol minut contra l'Sporting i és probable que tampoc jugui contra el Barça si Marcelo no té cap molèstia.

stats