Esports 03/07/2011

I amb Alexis Sánchez, 24 hores de marge

T.p.
1 min
Alexis, arribant a la concentració xilena.

Barcelona.El xilè Alexis Sánchez debuta la matinada vinent a la Copa Amèrica contra Mèxic. D'entrada, el Barça i l'Udinese s'havien fixat com a termini per tancar les negocia- cions el debut d'Alexis en la competició. Cap de les dues directives veia amb bon ull negociar durant la competició, ja que una lesió o una gran actuació podria afegir condicionats a una operació ja prou complicada.

Fa temps que el jugador ha deixat clar a la directiva de l'Udinese que només preveu dues opcions: fitxar pel Barça o seguir al club del Friül. I el conjunt català no està disposat a arribar a la quantitat que demana públicament l'Udinese (uns 50 milions d'euros). L'oferta dels blaugrana no arriba als 30 milions, tot i que el Barça ofereix a l'Udinese diferents clàusules que al final podrien significar un benefici per als italians de 40 milions d'euros. Però el Barça mai pagaria aquesta quantitat d'un sol cop. Sandro Rosell, qui està a la Copa Amèrica però no té previst veure's amb el jugador ni negociar per ell des de l'Argentina, espera una trucada amb la resposta dels italians abans de 24 hores.

Si no arriba la resposta o no és positiva, el cas s'allargarà fins després de la competició. L'Udinese sap que hi ha clubs anglesos que van darrere Alexis Sánchez, però el club que negocia amb ells més seriosament és el Barça, el club que prefereix el jugador. El que ja s'ha descartat és incloure Jeffren en l'operació.

stats