En breu
Esports 21/01/2013

Alemanya no falla i espera Espanya o Sèrbia als quarts

N. Arroyo
1 min
Alemanya no falla  I espera Espanya  O Sèrbia als quarts

BARCELONAEspanya s'enfronta a Sèrbia

La selecció espanyola d'handbol juga aquesta tarda al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa (19 h, Teledeporte) els vuitens de final del Mundial contra Sèrbia, la subcampiona d'Europa, que aspirava a coses importants en aquest campionat però que ha deixat dubtes en la fase de grups, i ha acabat tercera. El tècnic Valero Rivera, però, no es refia d'aquest camí irregular dels serbis i ahir avisava que "té jugadors de molta qualitat" i que hauran de patir molt.

Alemanya, possible rival

El partit contra Macedònia havia de ser fàcil per a la potentíssima Alemanya, però una de les favorites al títol va haver d'exigir-se el màxim per derrotar els macedonis, de qui mai es van acabar de distanciar prou al marcador per sentir-se còmodes al Palau Sant Jordi. Al final, però, la contundència golejadora de Schmidt i Kneer va donar el triomf als alemanys (28-23), que esperen Espanya o Sèrbia als quarts.

Patiment dels favorits

Les altres favorites no van deixar lloc a les sorpreses, però van haver de suar moltíssim les seves victòries. França va desfer-se d'Islàndia (28-30) i s'enfrontarà al guanyador del Croàcia-Bielorússia; Dinamarca va trigar a encarrilar el triomf contra Tunísia (30-23) i jugarà contra Hongria o Polònia, i Rússia va guanyar per la mínima el Brasil (27-26) i s'enfrontarà amb el vencedor de l'Eslovènia-Egipte.

stats