ESPANYOL
Esports 25/04/2012

Albín torna a trencar-se i s'acomiada de la temporada

Natalia Arroyo
1 min

BARCELONAJuan Albín acabarà la seva primera temporada com a jugador de l'Espanyol havent participat només en sis dels 44 partits que disputarà l'equip, amb 161 minuts (el 4% del total) jugats, un gol marcat i una targeta groga. A això es reduirà el bagatge de l'uruguaià, que es perdrà els últims quatre partits d'aquest curs.

Ahir es va confirmar que el davanter té un trencament fibril·lar al recte anterior de la cama esquerra, que el tindrà un mes i mig de baixa i que s'afegeix a la llista de contratemps que ha patit des que és periquito.

L'11 de setembre Albín va lesionar-se de gravetat al recte anterior de la cama dreta als tretze minuts de joc contra l'Athletic, tot just el segon partit de Lliga. Va passar per quiròfan per resoldre el trencament muscular, que tenia afectació al tendó proximal. Va reaparèixer quatre mesos més tard, el 14 de gener a Sevilla, però poques setmanes després va recaure i va estar-se uns 20 dies més de baixa.

A més d'Albín, Pochettino té tocats Romaric, amb una sobrecàrrega a l'adductor dret; Weiss, amb molèsties al genoll, i Cristian Álvarez, amb una contusió a la zona enguinal dreta.

stats