28/01/2012

Al Madrid triomfa l'autogestió

2 min
Al Madrid  Triomfa l'autogestió

Aquesta setmana han passat moltes coses. Tot i que Mourinho assegurés en la prèvia que en aquesta eliminatòria no s'hi jugava el prestigi, a posteriori ha quedat clar que s'hi jugava alguna cosa més que el pas a les semifinals. Després de la derrota 1-2 al Bernabéu es van disparar totes les alarmes. Com vam explicar a l'ARA, el vestidor es va incendiar i van arribar a la conclusió que Mourinho està preparant la seva fugida cap a Anglaterra.

Per això els jugadors espanyols han agafat les regnes de la situació i han convençut Mourinho sobre com han de jugar: plantant cara i sortint amb els millors jugadors possibles; res de tres homes al mig del camp ni d'invents estranys. I el portuguès, veient l'eliminatòria perduda, els va deixar fer. Però no s'esperava que gairebé es remuntés. I a més, amb possibilitat d'excuses novament, ja que l'arbitratge els havia perjudicat amb el temps afegit, l'expulsió, el gol anul·lat, penals no assenyalats... Però la seva sorpresa va arribar quan va veure que en acabar el partit el vestidor va decidir que el missatge que s'havia de transmetre era que s'havia plantat cara al Barça, que l'àrbitre havia estat desafortunat però no havia sigut el culpable de l'eliminació i sobretot que jugant així s'havien tret de sobre els "fantasmes" que tenien quan jugaven contra els blaugranes. A Mou no li va fer cap gràcia aquesta decisió, però ja estava entregat al clan dels espanyols, a l'autogestió. I per això va sortir a la roda de premsa sense ganes de respondre a cap pregunta. Bé, algun missatge va poder donar: carregar-ho tot als jugadors. Sobretot quan, mossegant-se la llengua, vol criticar l'àrbitre i ho posa en veu dels seus homes: "Al descans he sentit que els jugadors deien que aquí és impossible guanyar".

Mou firma guanyar la Lliga i marxar. Però tots saben que encara queden dues cites més al calendari: un partit de Lliga al Camp Nou i una eliminatòria de Champions... o la mateixa final. Ara ha funcionat l'autogestió, però fins quan durarà?

stats