Esports 23/04/2011

Aixecar el cap, oblidar Mestalla i deixar la Lliga vista per a sentència

Nuria García
1 min

Barcelona.Sense temps per pair la derrota contra el Reial Madrid a Mestalla en la final de la Copa del Rei, el Barça afronta un nou partit. Ara toca centrar-se en la Lliga, amb l'arribada al Camp Nou de l'Osasuna. En cas d'aconseguir la victòria, els blaugranes podrien deixar vist per a sentència el títol de Lliga amb encara cinc partits per disputar-se.

És per això que el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, demana la màxima concentració als seus jugadors. El de Santpedor no admet que la plantilla es distregui pensant en les semifinals de la Lliga de Campions, que arrenquen dimecres, i té clar que el més important ara per ara és el partit d'avui davant un Osasuna que, de ben segur, no els posarà les coses fàcils.

Sense Adriano ni Abidal, Maxwell és l'únic lateral esquerre que li queda a Guardiola, que podria optar per fer tornar Mascherano al mig centre defensiu. Puyol, que ahir es va entrenar a banda de la resta del grup, serà dubte fins a última hora. La seva baixa a l'eix de la defensa podria ocupar-la Fontàs o bé Guradiola podria tornar a optar per col·locar Mascherano o Sergio Busquets de central.

stats