HOQUEI PATINS
Esports 01/06/2013

Aitor Egurrola: "Ara juguem amb més confiança en defensa"

Jordi Graell
1 min

Aitor Egurrola (Barcelona, 1980) és el capità de la secció d'hoquei del Barça i amb Sergi Fernández formen la millor parella de porters d'aquest esport. El Barça obre el foc amb el Benfica (16 h) en la primera semifinal de la final four de la Lliga Europea, a Porto.

Com hi arriba l'equip?

En plena forma i amb tots els jugadors disponibles. Al principi de temporada vam patir una sèrie de resultats que ens van condicionar el joc i l'estat anímic, però ara és diferent. Venim d'eliminar el Liceo, campió d'Europa els últims dos anys i líder de la lliga. Hi arribem amb la màxima il·lusió.

Quin equip és el favorit?

Crec que és la final four més oberta dels últims anys, donaria un vint-i-cinc per cent d'opcions a cadascú. Potser el Porto parteix lleugerament com a favorit pel fet de jugar a casa, però estic segur que no serà un factor determinant.

Com ha encaixat l'equip la renovació del tècnic, Ricard Muñoz?

Quan les coses van bé es necessita continuïtat, i tant jo com els meus companys acceptem aquesta decisió. No crec que amb el Ricard juguem amb un estil més defensiu, sinó que hem posat més èmfasi en qüestions defensives. El fet de treballar més a fons aspectes defensius ens ha ajudat tant a mi com al Sergi Fernández a sentir-nos més protegits, però també a la resta de l'equip per jugar amb més confiança .

¿Tens intenció de seguir jugant la temporada que ve al Barça?

Tant les intencions del club com les meves són continuar. Després de la final en parlarem i no crec que hi hagi cap problema per renovar.

stats