Esports 24/02/2013

Adriano no es recupera a temps i Puyol és baixa per precaució

M.m.

BarcelonaAdriano Correia i Carles Puyol va ser dues de les absències més destacades del partit d'ahir del Barça contra el Sevilla. El lateral brasiler, que no va viatjar dimecres a Milà per continuar el procés de recuperació, no va superar a temps les molèsties als isquiotibials de la cama dreta i va caure de la convocatòria per jugar contra el seu exequip. Mentre que el capità, que es va fer un trau al front en el compromís de Champions, va ser baixa per precaució.

Adriano es va lesionar la setmana passada a Los Cármenes, en el triomf ajustat del Barça contra el Granada (1-2). El lateral va notar molèsties a la cama i va demanar el canvi quan tan sols s'havien disputat 37 minuts. Curiosament, la setmana anterior, en el partit de Lliga contra el Getafe, el lateral també va abandonar el terreny de joc abans d'hora. En aquella ocasió, i amb el partit gairebé sentenciat, no va jugar la segona meitat per precaució.

La baixa del futbolista en el partit d'ahir va obligar el tècnic Jordi Roura a situar Montoya de lateral, per així poder donar descans a Jordi Alba, que havia disputat els últims cinc partits consecutius i que molt possiblement també serà titular dimarts en la tornada de Copa contra el Reial Madrid.

Carles Puyol també va ser baixa per precaució i va veure el partit des de la llotja amb Dos Santos i Abidal. El defensa francès ja té l'alta mèdica, però encara li falta ritme de competició per tornar a jugar.