LESIÓ
Esports 18/03/2013

Adriano estarà entre quatre i sis setmanes de baixa

Nuria García
2 min

BarcelonaAdriano Correia es va lesionar ahir durant el partit contra el Rayo, i al minut 21 va haver de deixar el terreny de joc. Va ser substituït per Dani Alves, a qui el segon entrenador del Barça, Jordi Roura, havia donat descans. El jugador brasiler va estirar la cama més del compte per evitar que una passada llarga marxés per la línia de fons i es va lesionar. Adriano es va quedar estirat a la gespa després de la jugada i el doctor Ricard Pruna, el cap dels serveis mèdics del Barça, ràpidament va demanar el canvi a la banqueta.

Després d'avaluar l'estat del jugador, els serveis mèdics del Barça van informar que Adriano pateix un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta i que, per tant, estarà aproximadament entre quatre i sis setmanes de baixa. L'absència d'Adriano, sumada a la de Carles Puyol -que va ser operat del genoll divendres-, pot generar problemes al cos tècnic del Barça per confeccionar la línia defensiva en els pròxims partits.

Un llarg historial de lesions

No es tracta de la primera lesió d'Adriano aquesta temporada. El brasiler va començar el curs amb mal peu, ja que durant un entrenament de pretemporada es va lesionar al turmell i no va poder jugar alguns dels amistosos de l'estiu. Més tard, durant el partit de Lliga contra el Granada, el brasiler va demanar el canvi per molèsties al soli. Contra el Celta al Camp Nou, al novembre, Adriano va haver de ser substituït després de patir un trencament a l'adductor de la cama dreta i va estar tres setmanes de baixa. I, per últim, contra l'Atlètic de Madrid, el defensa va demanar el canvi després de notar unes molèsties i el cos tècnic i els serveis mèdics del Barça van decidir que no jugués el següent partit, al camp del Valladolid, per precaució.

stats