Barça
Esports 31/08/2013

Adriano rep l'alta, mentre que Xavi i Alexis queden fora de la llista per jugar contra el València

El lateral brasiler ja està recuperat de les molèsties musculars, mentre que Gerardo Martino dóna descans a dos dels futbolistes que han tingut més minuts

Ara
1 min
Xavi Hernández ha marcat contra el Llevant amb aquesta rematada acrobàtica

BarcelonaGerardo Martino ha donat a conèixer aquest dissabte la llista de convocats per al partit contra el València a Mestalla, corresponent a la tercera jornada de Lliga. L'entrenador del Barça s'endurà 19 jugadors, amb la novetat destacada d'Adriano i les baixes de Xavi i Alexis per "descans".

El tècnic ha justificat la baixa del migcampista i del davanter al·legant que han disputat molts minuts i que ara hauran de jugar amb les seleccions respectives. D'altra banda, Adriano ha entrat a la llista, ja que ha rebut l'alta mèdica un cop superades les molèsties musculars que van fer que es perdés el partit de Supercopa contra l'Atlètic de Madrid.

L'expedició del Barça marxa aquest diumenge al matí cap a Mestalla amb aquests 19 jugadors: Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Cesc, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio Busquets, Song, Jordi Alba, Adriano, Tello, Dani Alves i Sergi Roberto.

stats