ASCENS PRIMERA DIVISIÓ
Esports 18/06/2013

Acuña recorre a tractaments mèdics d'última generació per poder jugar contra l'Almeria

El davanter paraguaià del Girona té previst fer aquest dimecres al matí una última sessió de recuperació

Efe / Ara
1 min
Acuña celebrant el primer gol del partit. Posteriorment el davanter del Girona es va retirar del terreny de joc lesionat.

Girona / BarcelonaEl màxim golejador del Girona, Javier Acuña, ha recorregut a tractaments mèdics d'última generació per recuperar-se de la contusió al múscul isquiotibial que va patir en el passat diumenge contra l'Alcorcón i poder jugar així aquest dimecres contra l'Almeria l'eliminatòria definitiva per pujar a Primera Divisió.

Els responsables del centre Sportcat, que van assumir el departament mèdic del club durnat la primera volta de competició i que han col·laborat en la rehabilitació de jugadors en la segona, han explicat a l'agència EFE que treballen actualment amb Acuña amb l'objectiu d'accelerar al màxim la recuperació. El paraguaià té previst fer aquest dimecres al matí una última sessió de recuperació.

Al davanter, que acumula més molèsties físiques des de fa setmanes, se li practica un tractament intensiu amb làser d'alta potència a deu watts, amb un díode de 910 mil·límetres, sumat a ones magnètiques i a electroestimulació corporal per donar-li elasticitat al fus muscular.

Aquests mètodes minimitzen el temps de recuperació, així com els efectes secundaris d'aquest tipus de lesion. Javi Acuña ja va realitzar una rehabilitació accelerada la passada temporada, en què va patir un trencament muscular a set partits per al final de campanya. Acuña, gràcies al treball que també va realitzar a Sportcat, es va perdre llavors un únic partit i va poder col·laborar amb l'equip en la consecució de la permanència.

stats