Espanyol
Esports 20/06/2013

Abraham: "La meva feina de tants anys a Segona ha donat fruits"

El migcampista ha afirmat durant la seva presentació que es troba "molt a gust" jugant de pivot, i defensa la qualitat "de moltíssims jugadors" de la categoria de plata

Ara
1 min
Joan Collet, Abraham González i Òscar Perarnau

BarcelonaEl segon fitxatge de l'Espanyol, Abraham González, ha agraït al club blanc-i-blau l'oportunitat que té de jugar a Primera Divisió. "La meva feina de tants anys a Segona ha donat fruits. Sóc de Cornellà, la meva família és de l'Espanyol i estic molt orgullós de ser aquí, en aquest equip centenari. És un equip gran de la Lliga i torno a casa meva. Quan em va arribar l'oportunitat de poder fitxar, no vaig dubtar a acceptar l'oferta”, ha comentat l'ex de l'Alcorcón.

"A Segona Divisió hi ha moltíssims jugadors que podrien jugar a Primera. El que fa falta és que se'ls doni una oportunitat", ha reivindicat Abraham. "He treballat molt i això m'ha permès arribar aquí. Estic molt agraït a l'Espanyol per l'oportunitat que m'ha donat; intentaré no desaprofitar-la", ha afegit.

Sobre la seva posició, Abraham ha apuntat que se sent molt còmode "jugant de pivot" i ha explicat, també, que Kiko Casilla i Víctor Sánchez, amb qui va coincidir al Cadis i al Barça B, li han parlat molt bé del seu nou equip.

stats