BARÇA
Esports 04/06/2013

Alves: "En el futur serà difícil escollir al millor del món entre Neymar i Messi"

El lateral dret brasiler creu que el nou fitxatge blaugrana no ha d'assumir la responsabilitat de liderar el projecte del seu país ni del Barça

Ara
1 min

BarcelonaDani Alves té clar que Neymar evolucionarà el seu futbol fins arribar als nivells de Leo Messi. Des de la concentració de la selecció brasilera, el defensa blaugrana ha parlat del futur del seu company d'equip i del seu company de selecció. "Per a ser el millor, abans que res has de tenir humilitat i sé que Ney la té. Estic segur que en el futur serà difícil escollir al millor del món entre Neymar i Messi". Alves ha afegit que "Neymar sap el camí que ha de recòrrer per a conquerir la mateixa quantitat de Pilotes d'or que Messi".

"L'adaptació no li costarà molt", ha assegurat Alves sobre el procés que viurà Neymar a partir del juliol. El lateral dret ha volgut treure pressió al 10 de la selecció brasilera. "Crec que avui el pes de la responsabilitat està totalment col·locat sobre Neymar, que té poc més de 20 anys. Aquest pes s'ha de repartir entre la resta de jugadors". Per argumentar-ho, Alves ha buscat el paral·lelisme amb el Barça. "Sempre li dic a Neymar que ha de marcar la diferència, però no ser l'únic responsable. Com a Messi, Déu li va donar a Neymar una qualitat que els altres no tenen. Al Barça, Messi marca la diferència i els altres ajuden. El mateix ha de passar a la selecció".

stats