BARÇA
Esports 09/06/2013

Abidal: "El Barça no em renova perquè considera que existeix el risc que em passi alguna cosa al camp"

El lateral francès assegura que marxa sense rancúnia i que "segurament" acceptarà l'oferta blaugrana quan es retiri

Ara
1 min
UN DIA ESPECIAL  1. Abidal amb la samarreta que li va regalar el club. 2. Valdés  va ser suplent. 3. Vilanova durant el partit.

BarcelonaÉric Abidal ha donat aquest diumenge més pistes del seu adéu del Barça. El jugador francès ha explicat que el club ha prescindit d'ell per temor. "El Barça no em renova perquè considera que existeix un risc que pugui passar-me alguna cosa al camp", ha dit el lateral al dominical d''El Mundo'. Tot i la decisió de l'entitat blaugrana, Abidal marxa sense buscar polèmica. "No tinc rancúnia, amb el que he viscut no puc permetre'm pensar en res negatiu", ha assegurat."Va ser una decisió difícil que va prendre molta gent, no només és un tema esportiu. Només el Tito pot entendre la meva lluita", ha dit el lateral.

Sobre el seu futur, Abidal està pràcticament convençut que tornarà al Barça, ja que té la intenció d'acceptar l'oferta que li va fer el club català per dirigir les escoles de formació a nivell mundial. "L'oferta m'agrada. Per a mi és un luxe", ha explicat l'exdefensa barcelonista, que assegura estar "a un 80%" del seu nivell de joc. D'altra banda, a la televisió francesa Telefoot, Abidal ha reconegut que li "agradaria fitxar pel Bayern". "Guardiola coneix la meva situació. Li agradaria que jo formés part de la seva plantilla. Ara bé, la directiva del club [Bayern] té l'última paraula", ha reconegut el francès.

stats