EMPRESES
Economia 23/05/2011

La cadena d'electrodomèstics Miró entra en suspensió de pagaments amb un deute de 260 milions

La direcció confia a remuntar la situació financera ja que els actius superen els 254 milions d'euros. El jutge ha acceptat avui la sol·licitud de concurs voluntari de creditors

Agències
1 min

BarcelonaEl jutjat mercantil número u de Barcelona ha declarat avui el concurs voluntari de creditors de la cadena d'electrodomèstics Miró, que presenta un passiu de 260'39 milions d'euros i un actiu aproximat de 254'55 milions.

En la seva sol·licitud de concurs davant del jutge, la companyia expressa la seva voluntat de continuar la seva activitat empresarial malgrat les actuals dificultats per pagar als proveïdors.

El titular del jutjat mercantil número u ha nomenat com a administradors concursals a Antonio Carreño León, José Vicente Estrada i un representant del Banesto, que tindran accés, si és necessari, a la comptabilitat, documentació i locals de l'empresa, tal com indica la resolució judicial.

A partir de la publicació del concurs al BOE (Butlletí Oficial de l'Estat), els creditors tindran de termini un mes per comunicar el seu crèdit.

La direcció de Miró, ubicada a Martorell (Baix Llobregat), s'ha compromès amb els treballadors a no tancar cap de les 150 botigues que té actualment repartides per tot Espanya.

La caiguda de les vendes a causa de la contracció de la demanda és un dels arguments que ha utilitzat l'empresa per explicar el mal moment econòmic que travessa.

stats