Anecdotari
Dossier 12/06/2013

Un text de García Márquez en el primer examen

1 min

El boom d'Amèrica Llatina

El primer examen d'enguany ha estat el de llengua castellana i literatura, en el qual es donava a triar entre una peça de Gabriel García Márquez i una de Javier Marías per realitzar el comentari de text.

'The Telegraph' o BBC

En canvi, l'examen d'anglès estava format per dos textos periodístics, un del diari britànic The Telegraph i un altre de BBC News.

Un únic 'portuguès'

Només un jove escollí el portuguès en la prova d'idioma estranger, i un parell el francès.

Més pizzes i panets

Tot el campus estava preparat per rebre els prop de 2.400 estudiants extra. La cafeteria de l'edifici Jovellanos, de fet, havia preparat una quantitat superior de pizzes i panets, en previsió de l'arribada en massa de jove afamats.

Servei Mèdic

Així mateix, el campus de la UIB estava preparat amb un punt d'assistència mèdica, per si qualque estudiant patia un atac de nervis o qualsevol altre problema.

Gastroenteritits

Només faltà un alumne ahir al campus palmesà: una al·lota amb una gastroenteritis sobtada. Cap problema: podrà fer els exàmens quan se'n recuperi.

A la cacera de l'estudiant

Personal de la Universitat Catòlica de San Antonio (de Múrcia) i de Fundeficsa (de ciències de l'esport, a Palma) repartien ahir publicitat entre aspirants a universitaris.

Senalles contra motxilles

Els estudiants es dividiren ahir entre els que duien motxilla i els que optaven per la la senalla.

stats