Les claus
Dossier 06/06/2013

Nous hotels a la zona, augments de categoria i plans que eren fum

1 min

4 hotels nous

La Platja de Palma es reactiva. Aquesta tardor es faran quatre hotels nous, després de dècades sense la creació de places. D'aquests establiments, un serà de cinc estrelles. De moment, no hi ha cap hotel de la màxima categoria en aquesta zona.

Urbanisme de decret

Els experts en la planificació territorial són poc amics de la regulació urbanística mitjançant decrets. El Govern va justificar la mesura perquè ara mateix hi ha inversions esperant i encara no s'ha pogut aprovar el pla de reconversió de la Platja de Palma. El decret que s'aprovarà aquest divendres permetrà donar sortida al capital que vol reactivar la zona principalment mitjançant les reformes en hotels.

29 hotels amb més categoria

En aquests moments, el nombre d'establiments que han sol·licitat augment de categoria és de 29, cosa que significa una important quantitat de places. Si arriben a les quatre o a les cinc estrelles, es podran beneficiar de l'augment d'una o dues plantes, sempre que no en tinguin vuit en l'actualitat

Plans i realitats

La Platja de Palma acumula plans i declaracions d'intencions, que Nájera va dur a l'extrem amb estudis milionaris sense resultat. Bauzá va dir que ell actua.

stats