Guia de locals
Cultura 02/06/2013

La ruta del jazz

1 min

Blues Ville (C/Mà del Moro, 3)

El preferit dels millors bluesmen de l'Illa. Seu de l'Associació d'Amics del Blues de Mallorca, també programen rock&roll, swing i fusion. Ambient bohemi i preus per a tots. Concerts diaris a partir de mitjanit. De franc.

Jazz Voyeur Club (la Llonja)

Seu del Jazz Voyeur Festival. Ambient internacional i elegant, destaca per la seva bona sonorització i artistes de primer nivell. Actuacions diàries a partir de les 21.30 h. Programen jazz, swing, soul i flamenc. De franc.

Blue Jazz Club (Ps. Mallorca, 6)

Modern club de jazz a l'àtic de l'hotel Saratoga amb la millor vista de Palma. S'hi pot sopar mentre s'escolta la millor jam de jazz els dilluns. Concerts diaris a partir de les 20.30 h. De franc.

Vamp Café (3r Molí d'Indústria)

Música en viu en un vell molí reconvertit. Tots els estils, des del blues fins a cantautors i flamenc. De franc, tots els dies a partir de les 21.30 hores.

Shamrock Café (Pg. Marítim, 3)

Taverna irlandesa que a partir de mitjanit ofereix les actuacions de R&R i funky més animats de la ciutat en un ambient internacional perfecte per acabar la nit. Concerts diaris de franc.

Sa Posada de Bellver (Bellver, 7)

Petit restaurant amb personalitat devora del bosc de Bellver, a Gomila. Ideal per sopar-hi de cuina mediterrània a la llum de les espelmes durant actuacions tranquil·les de bossa nova, folk i blues. A partir de les 21 hores, de franc.

stats