Cultura 17/06/2013

Els músics de la Simfònica de Balears tornen a mobilitzar-se

Els treballadors asseguren que la seva preocupació tornà fa unes setmanes, quan el pla de treball de l'orquestra que presentà l'empresa era "bastant diferent del que s'havia plantejat inicialment"

Ara Balears
1 min
Els músics de la Simfònica de Balears tornen a mobilitzar-se

PalmaPreocupació

Les mobilitzacions tornen a l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Els músics i personal administratiu es concentraren aquest cap de setmana davant el teatre Principal de Palma per "expressar preocupació pels fets que estan ocorrent les darreres setmanes", al·leguen. Els músics mostraren el seu malestar fent el que millor saben fer: interpretant música.

Els treballadors asseguren que la seva preocupació tornà fa unes setmanes, quan el pla de treball de l'orquestra que presentà l'empresa era "bastant diferent del que s'havia plantejat inicialment". Afirmen que el 15 de juny no s'havia presentat el cicle de Bellver al públic ni tenen coneixement de quines obres hi interpretaran. "Tampoc no sabem què passa amb el cicle de concerts de cambra que ja hem preparat per completar aquesta oferta cultural", apunten, i afegeixen que encara no han cobrat la nòmina del mes de maig.

Desconcertats

Els músics estan desconcertats per tot plegat perquè diuen que des de l'arribada del nou director, Josep Vicent, l'orquestra està un "excel·lent moment artístic". Indiquen que entre el públic s'ha creat una gran expectació que s'ha reflectit en un ple absolut en tots els seus concerts i els músics estan implicats al màxim en molts projectes que tenen com a finalitat que la Simfònica tingui una gran repercussió en la societat, començant per la projecció de solistes de l'orquestra mateixa passant per una temporada de concerts de cambra i fins i tot arribant a gires internacionals.

stats