Música
Cultura 05/07/2011

Els mallorquins Antònia Font actuaran a la festa major de Mataró

El nou govern municipal recupera així la tradició d'incloure a la programació un concert de pagament amb un grup de renom

Acn
1 min

MataróAntònia Font presentarà a Mataró el nou disc, Lamparetes, amb un concert el 23 de juliol que començarà a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades es poden comprar a partir d'avui a un preu de 15 euros.

La programació de la festa major de Les Santes 2011 s'amplia també amb diferents actuacions previstes per la nit del 27 de juliol, després del castell de focs. D'aquesta manera es recupera també el tradicional Sarau –activitats organitzades per canalitzar el públic congregat al passeig marítim pel castell de focs–, que inicialment s'havia de suspendre, també per motius econòmics

Enguany, després dels focs, es preveuen diverses actuacions en un sol escenari, situat al final del passeig del Callao. En primer lloc un Improshow, espectacle d'improvisació i humor en què l'espectador és el protagonista. A continuació Rumba al mar: concert de rumba catalana amb alguns dels millors músics rumberos catalans, residents a la ciutat i artistes convidats. Per acabar, hi haurà sessió de discjòqueis amb la participació de Joan Dj, Dj Sito, David Pecharroman i el Grup Costa Maresme.

També durant la nit del Sarau, la comissió de la festa major organitza un nou acte: Flashlot, una flashmob oberta a la participació del públic, amb la col·laboració dels Tabalers del Drac.

stats