Cultura 26/08/2013

Els lectors podran escollir l'escenari de la nova novel·la de Federico Moccia

Planeta publica la novel·la 'Ese instante de felicidad'. L'editorial ha engegat una campanya a YouTube perquè els lectors triïn l'indret de la geografia espanyola on es desenvoluparà la segona part

Acn
1 min

BarcelonaL'editorial Planeta publica la novel·la 'Ese instante de felicidad', de l'escriptor italià Federico Moccia. Es tracta d'una novel·la d'aventures dividida en dues parts. La primera té una protagonista espanyola, i la segona es desenvolupa en un indret de l'estat espanyol; en aquest cas, l'escenari podrà ser escollit pels lectors a partir d'una campanya a YouTube. La primera entrega es podrà trobar a les llibreries a partir del 8 d'octubre, i la segona es publicarà el 2014.

La primera part de la nova novel·la de l'autor d''Aquesta nit digues que m'estimes' se centra en el personatge de Nicco, un home que està passant una època difícil després que la seva noia l'hagi deixat. A més, s'ha de fer càrrec de la família després de la mort del seu pare, que sembla haver perdut el nord. La seva mare no aixeca el cap, la seva germana petita canvia de noia cada nit, i la més gran, que és mare d'un nen de tres anys, s'ha tornat a enamorar d'un xicot que havia tingut.

Nicco treballa als matins en un quiosc i com a agent immobiliari a les tardes. A més, el seu millor amic no es pot decidir entre dues noies que li van al darrere. Nicco i el seu amic coneixen dues joves espanyoles a Roma i decideixen passar-s'ho bé al costat de les dues estrangeres. Quan Nicco s'adona que els seus sentiments van més enllà d'una simple atracció física, la seva xicota desapareix sense deixar rastre.

stats